woensdag, 11. april 2012 - 19:57

Verdachte bekent steekincident Appingedam

Appingedam

De 13-jarige Ferdi T. uit Appingedam heeft een bekennende verklaring afgelegd over het steekincident op 10 maart j.l. in Appingedam. Hierbij raakte een 13-jarige jongen uit Delfzijl ernstig gewond.

Op 10 maart j.l. werd het slachtoffer door een groep jongeren omsingeld bij het Texaco tankstation aan de Farmsumerweg. Nadat hij door de groep in een steeg was gedreven, werd hij door T. met een vlindermes in zijn rug gestoken. In beginsel had het slachtoffer de ernst van de situatie nog niet door, maar in het ziekenhuis werd duidelijk dat het mes aanzienlijke schade had aangericht.

Nadat de politie enkele getuigen had gesproken, kwam de 13-jarige Ferdi T. in beeld als verdacht. Een dag na het steekincident werd de verdachte aangehouden. De toedracht van het steekincident is nog niet duidelijk. Men vermoedt dat een gesprek met de politie door het slachtoffer hieraan ten grondslag ligt.

Tijdens het incident waren er meer jongeren in de nabijheid van het tankstation. Tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht werden er camerabeelden getoond. De politie wil graag weten wie dat zijn. Hun rol in het geheel is nog niet duidelijk.

Tips
Wie tips heeft over de camerabeelden of het steekincident, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 (Lokaal tarief) of via M op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):