woensdag, 7. november 2012 - 19:47

Verdachte betrokkenheid dode vrouw Lienden langer vast

De rechtbank in Arnhem heeft een 47-jarige man uit Lienden voor 14 dagen in bewaring gesteld.

De man wordt er van verdacht dat hij op maandag 5 november zijn 48-jarige vriendin om het leven heeft gebracht in hun woning aan de Rijndijk in Lienden.

De politie ging maandagmiddag ter plaatse nadat er bij de meldkamer een melding was binnengekomen dat er sprake was van een geweldsdelict in het huis. In de woning trof de politie het levenloze lichaam van de vrouw aan.

De 47-jarige man werd ook aangetroffen in de woning, hij bleek gewond te zijn. De man werd aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis is de man woensdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze heeft besloten om de man voor 14 dagen in bewaring te stellen. Op het lichaam van het slachtoffer wordt vandaag sectie verricht. Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden van de vrouw is in volle gang.

In het belang van het onderzoek kunnen er op dit moment geen nadere mededelingen worden gedaan. In verband met de privacy van verdachte worden ook geen nadere mededelingen gedaan over zijn medische toestand.
Provincie:
Tag(s):