donderdag, 19. april 2012 - 12:18

Verdachte seksueel misbruik snoep-proef-spelletje gaat vrijuit

Arnhem

De rechtbank in Arnhem heeft een 36-jarige man vrijgesproken van seksueel misbruik van 3 minderjarige meisjes. Niet bewezen is dat de man zijn penis in hun mond heeft gebracht.

De drie meisjes hadden verklaard dat zij met verdachte een snoep-proef-spelletje hebben gespeeld, waarbij de meisjes geblinddoekt werden, de verdachte snoep in hun mond stopte en de meisjes vervolgens moesten raden welk soort snoep zij in hun mond hadden. Als zij het goed raadden mochten zij het snoepje opeten, als het antwoord fout was moesten zij het snoepje weer uit de mond nemen.

Eén van de meisjes heeft verklaard bij een van die spelletjes te hebben gezien dat verdachte zijn piemel in haar mond stopte en dat hij dit ook bij het andere meisje deed. Dit andere meisje heeft dit echter niet bevestigd. Ook het derde meisje heeft niet verklaard dat de man zijn piemel in haar mond heeft gestopt. Er was verder geen ondersteunend bewijs dat het verhaal van het eerste meisje bevestigde. Daarom is er onvoldoende wettig bewijs.
Provincie:
Tag(s):