maandag, 23. april 2012 - 20:53

Verkeershandhaving Drenthe te volgen op Facebook

Regio

Het Verkeershandhavingteam van Drenthe is sinds maandag te volgen op Facebook. Op www.facebook.com/verkeerdrenthe wil het team de Drentse weggebruikers meenemen in allerlei ontwikkelingen en actuele onderwerpen op verkeersgebied in de Drentse provincie.

Het doel is om de Drentse burgers op een informele manier een inkijkje te geven in de werkzaamheden van het Verkeershandhavingteam. Waarom wordt er gecontroleerd en nog belangrijker waarom wordt juist op die plek gecontroleerd? Ook nieuwe wet- en regelgeving, de landelijke verkeerscampagnes en projecten waarin het Drentse team samenwerkt met de twee andere noordelijke Verkeershandhavingteams zijn terug te vinden op de pagina. Het Verkeershandhavingteam wil graag ook via de digitale weg direct in contact komen met de Drentse weggebruiker en ervaringen delen. De pagina wordt dagelijks bijgehouden en vragen en/of opmerkingen die gesteld worden, worden zo snel mogelijk behandeld en beantwoord.

Facebook is een socialnetworksite waarmee gebruikers een sociaal netwerk kunnen creëren en onderhouden. Men maakt een online profiel aan dat vervolgens gekoppeld kan worden aan de profielen van anderen. Een sociaalnetwerksite wordt gebruikt om bijvoorbeeld persoonlijke ervaringen, meningen, nieuws en andere informatie te delen met anderen. In januari 2012 had Facebook 900 miljoen actieve gebruikers. Politie Assen heeft al een facebook-account.
Provincie:
Tag(s):