dinsdag, 10. april 2012 - 13:07

Verklaringen lopen uiteen, politie zoekt getuigen

Vriezenveen

Politie Twente heeft in de vroege ochtend van maandag 9 april een 29-jarige man uit Vriezenveen aangehouden. In de nacht van zondag 8 op maandag 9 april, even voor middernacht, ontstond een incident op de Kanaalweg Zuid, tussen de 29-jarige automobilist en de 35-jarige fietser.

De fietser verklaart dat de 29-jarige man met de auto op hem is ingereden, de 29-jarige man verklaart dat hij de fietser had afgesneden, omdat deze een trap tegen zijn auto had aangegeven.

De 29-jarige Vriezenvener zou zich ook agressief gedragen hebben tegen een omwonende. Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol, hij had 1,04 promille in zijn bloed. De man is aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het team Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht.

Eén getuige heeft een en ander zien gebeuren. Omdat de verklaringen van de betrokken personen uiteen lopen, is de politie op zoek naar andere getuigen die in de betreffende nacht mogelijk iets hebben gezien of gehoord van dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen met Politie Twente, team Twenterand, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):