woensdag, 8. februari 2012 - 13:49

Verliefde 'inbrekers' klimmen naar vier hoog

Tilburg

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee jongemannenvan 20 en 22 jaar gearresteerd. 'Ze werden rond 04.45 uur na een inbraakmelding in de Enschotsestraat door agenten gearresteerd', meldt de politie woensdag.

Het tweetal ging er in eerste instantie vandoor, maar konden snel achterhaald en ingerekend worden. Beide mannen verklaarden dat ze beslist niet op inbrekerspad waren. Ze vertelden dat ze tijdens een avondje stappen twee aardige meisjes hadden ontmoet.

Ze hadden hen naar huis gebracht maar wilden ze bij nader inzien beter leren kennen. Toen er op aanbellen niet gereageerd werd, besloten ze in beschonken toestand naar de vierde verdieping van de woning te klimmen. Alleen dat was de verkeerde woning…

Bij de actie van het Tilburgse duo was schade ontstaan aan het platte dak en aan een rolluik van een slaapkamerraam. De bewoners kwamen met de schrik vrij. Tegen de twee verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Ze waren in ieder geval bereid om de ontstane schade te vergoeden. Achteraf bezien waren ze beiden van mening dat het geen slimme actie was geweest.
Provincie:
Tag(s):