zondag, 16. december 2012 - 12:13

Vermist meisje (16) aangetroffen bij vermoedelijke loverboy

Spijkenisse/Middelburg

Een meisje (16) uit Middelburg, dat sinds zaterdagmiddag was verdwenen, is in de nacht van zaterdag op zondag in Spijkenisse bij een vermoedelijke loverboy aangetroffen. Dit heeft de politie zondag laten weten.

De verdachte, een 20 jarige jongeman uit Spijkenisse is door de politie aangehouden. De familie heeft in de loop van de zaterdag de vermissing van het meisje bij de politie in Middelburg gemeld, waarna een zoektocht is gestart.

Haar vermissing is door de politie via Twitter, www.politie.nl en www.vermistekinderen.nl bekendgemaakt. De politie kwam het meisje op het spoor onder andere door haar telefoongegevens te onderzoeken.

Hieruit bleek dat ze vermoedelijk in Spijkenisse verbleef. Na toestemming van de officier van justitie heeft de politie in Spijkenisse om 01.00 uur onderzoek in de woning van de verdachte verricht.

Onderzoek
Hier werd het meisje gevonden en de verdachte aangehouden. De politie onderzoekt of hier sprake is van loverboy-praktijken. De verdachte wordt voor verder onderzoek in de loop van zondag naar Middelburg overgebracht.
Provincie:
Tag(s):