zondag, 13. mei 2012 - 15:58

Vermiste vrouw gevonden

Zoetermeer

De sinds vrijdag 4 mei vermiste 76-jarige Cecilia Tiddens (roepnaam Cilia) uit Zoetermeer is zondag 13 mei in het water van de Noord Aa gevonden.

De politie trof haar lichaam in het water aan.

Zowel haar familie als de politie maakten zich de afgelopen dagen ernstige zorgen om haar welzijn. Sinds haar vermissing zaterdag bekend werd, was de politie en haar familie naar haar op zoek.

Mevrouw Tiddens vertrok vermoedelijk vrijdagavond rond 21.30 uur, vanaf haar woning aan de Europaweg. Dit blijkt uit beelden van camera's die in het woningcomplex hangen. Zaterdag trof de wijkverpleging haar thuis niet aan en waarschuwde de politie. Sindsdien werd er naar haar gezocht.

De politie organiseerde de afgelopen week meerdere grootschalige zoekacties waarbij gebruik werd gemaakt van het parate peloton, meerdere honden, duikteams en een helikopter. Al die zoekacties hadden geen resultaat. Tot zondag 13 mei toen zij uiteindelijk werd gevonden. Niet duidelijk is waar de vrouw in het water is geraakt en hoe lang zij in het water heeft gelegen. Haar familie is door de politie op de hoogte gesteld.
Provincie:
Tag(s):