maandag, 5. maart 2012 - 12:35

Vermomde dievegge met bankpas in onderbroek aangehouden

Bunnik

De politie heeft zondagmorgen in Utrecht een vermomde vrouw uit Doorn aan op verdenking van pinnen met een gestolen bankpas in Bunnik.

Op de Dorpsstraat in Bunnik staat die ochtend om 11.25 uur een vermomde vrouw bij een geldautomaat te pinnen. Dat is geen zuivere koffie. Ze houdt er kennelijk rekening mee dat de beveiligingscamera haar filmt. De vrouw doet zichtbaar haar best om onherkenbaar te blijven. Ze draagt een pruik, een petje en een zonnebril. Ook heeft de vrouw een sjaal voor haar gezicht. De vermomming helpt haar echter niet. Een oplettende getuige vertrouwt deze vreemde verschijning niet. De getuige waarschuwt de politie.

Na het pinnen rijdt de vrouw weg in een auto. Agenten zien de auto even later op de Hoogravenseweg in Utrecht. De bestuurder is een 36-jarige vrouw uit Doorn. In de auto liggen meerdere zonnebrillen, een pruik, een sjaal, een pet en diverse bonnetjes van transcacties met een geldautomaat. De agenten verdenken de vrouw van pinnen met een gestolen bankpas. Ze besluiten haar aan te houden. De agenten nemen de verdachte voor verhoor mee naar het politiebureau. Daar komt bij fouillering de gestolen bankpas tevoorschijn. De verdachte had die verstopt in haar onderbroek.

De agenten sluiten de verdachte in voor onderzoek.
Provincie:
Tag(s):