woensdag, 12. september 2012 - 16:21

Verongelukte automobilist lag drie dagen in struikgewas langs A1

Stroe

Bij een aanrijding op de A1 ter hoogte Stroe is een man om het leven gekomen. 'De auto met daarin de overleden bestuurder werd dinsdag 11 september in het struikgewas aangetroffen', meldt de politie woensdag.

'Het ongeval is hoogstwaarschijnlijk enkele dagen geleden al gebeurd. Wij zijn een onderzoek gestart', aldus de politie.

Een vrachtwagenchauffeur reed dinsdagmiddag rond 13.45 uur over de A1 en zag in zijn spiegel een auto in de middenberm tussen de bomen en struiken liggen.

Hij waarschuwde hierop de politie die direct een onderzoek is gestart om te achterhalen wat er is gebeurd Op dit moment is de identiteit van het slachtoffer nog niet officieel vastgesteld. Er wordt sectie op het lichaam verricht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen en het tijdstip van overlijden vast te stellen.

Eerdere melding
In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 meldde een getuige dat zij op de A1 een auto met hoge snelheid voorbij had zien rijden en vervolgens enkele vonken had gezien.

Agenten en Rijkswaterstaat zijn gaan kijken in de omgeving van de hectometerpaal die de vrouw had doorgegeven. Hier is die nacht echter niets aangetroffen.
Provincie:
Tag(s):