donderdag, 23. februari 2012 - 14:56

Verwarde vrouw meldt zich bij politiebureau Roermond

Roermond

Op maandagavond 20 februari rond 22.15 uur, heeft een tot nu toe onbekende jonge vrouw van ongeveer 25 jaar oud, met heel lang bruin haar met blonde plukken, zich gemeld aan het politiebureau in Roermond. Zij kwam binnen op haar sloffen en was verward en overstuur.

De onbekende vrouw kan zich niets meer herinneren omtrent haar identiteit. De onbekende jonge vrouw werd door een tot nu toe onbekende vrouw in een lichtkleurige auto afgezet aan het politiebureau in Roermond. Het slachtoffer geeft aan dat zij slechts korte tijd in de auto heeft gezeten, voordat zij bij het politiebureau in Roermond aan kwam.
Omdat de vrouw zo verward en overstuur was wil de politie weten of er mogelijk vooraf iets is gebeurd, bijvoorbeeld een strafbaar feit. Op dit moment is dat niet duidelijk.

De politie is nu dringend op zoek naar de identiteit van zowel het slachtoffer als de tot nu toe onbekende vrouw met de auto. Was u de onbekende vrouw, die het slachtoffer heeft afgezet aan het politiebureau in Roermond, of heeft u het slachtoffer in Roermond of in de naaste omgeving van Roermond zien lopen, geef dit dan door aan de politie Limburg-Noord via 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):