zaterdag, 27. oktober 2012 - 9:49

Vijf gewonden bij aanrijding nabij Westerscheldetunnel

Nabij de tolpoortjes van de Westerscheldetunnel is vrijdagavond omstreeks 22.00 uur een verkeersongeval gebeurd waarna vijf gewonden naar verschillende ziekenhuizen zijn gebracht.

Een 31-jarige vrouw uit Hulst reed over de Westerscheldetunnelweg en klapte vlak voor de tolpoortjes achterop een personenauto waarin vier mensen zaten. Hierdoor sloeg de voorste auto over de kop en belandde naast de weg in de berm. De auto waar de 31-jarige vrouw in zat, belandde even verderop in een sloot.

Direct na het ongeval zijn diverse eenheden van politie, ambulance en brandweer ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

Nekletsel
De verwondingen van de 31-jarige vrouw uit Hulst leken mee te vallen. De vier inzittenden van de andere auto, een 19-jarige vrouw, een 17-jarige jongen en twee mannen van 22, liepen vermoedelijk allemaal nekletsel op. Door de Verkeers Ongevallen Analyseteam (VOA) is onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Teveel gedronken
Omdat uit een blaastest bleek dat de 31-jarige vrouw teveel had gedronken is er in het ziekenhuis bloed van haar afgenomen. Dit bloedmonster wordt opgestuurd naar het NFI en zal daar worden onderzocht. Uiteraard is de uitslag hiervan nog niet bekend op dit moment. Het rijbewijs van de vrouw is in ieder geval ingevorderd door de collega's die de aanrijding afhandelden. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Over de toestand van de andere vier gewonden is nog niets bekend
Provincie:
Tag(s):