donderdag, 26. juli 2012 - 19:30

Virusziekte slachtoffer, politie zoekt hulpverlener

Zutphen

De politie Zutphen zoekt contact met een man die woensdagavond 25 juli eerste hulp heeft geboden aan een man die op het Stationsplein gewond raakte.

De gewonde man, zo bleek vandaag, heeft een virusziekte en de politie wil uitsluiten dat de hulpverlener een gezondheidsprobleem heeft opgelopen. De onbekende hulpverlener wordt verzocht met de politie te bellen via 0900 – 8844.

Surveillerende agenten kregen omstreeks 19.00 uur een melding dat op het Stationsplein een hardloper vermoedelijk onwel was geworden en gewond op straat lag. Een omstander bood het slachtoffer, dat in eerste instantie niet aanspreekbaar was, eerste hulp. Ook de agenten hielpen de bebloede man en gaven de hulpverlener plastic handschoentjes.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en vandaag bleek dat het slachtoffer een virusziekte heeft. De politie wil uitsluiten dat deze hulpverlener een gezondheidsprobleem heeft opgelopen. Om die reden zoekt de politie contact met de man die eerste hulp heeft geboden.

Hij heeft die avond bij het Griekse restaurant aan het Stationsplein gegeten. Hier kende men zijn naam niet. Het gaat om een man die ongeveer 45 jaar oud is met een slank postuur. Hij droeg een beige shirt en korte broek.
Provincie:
Tag(s):