woensdag, 22. augustus 2012 - 9:19

Volontair van politie aangereden bij wegafzetting

Doornspijk

Een volontair bij de politie Noord- en Oost-Gelderland is dinsdagavond gewond geraakt toen hij bij een wegafzetting werd aangereden.

De dader is doorgereden. De volontair is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De man stond omstreeks 23.00 uur bij een wegafzetting aan de Rode Landsweg in Doornspijk. De weg was daar afgezet in verband met een grote brand eerder die dag. Op dat moment werd er nog nageblust. De man stond alleen op zijn post toen hij werd aangereden. De exacte toedracht is nog niet bekend.

De volontair heeft de noodknop van zijn portofoon ingedrukt waarna collega's hem op de weg aantroffen. De man is vervolgens met, op dit moment, nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Donkerkleurige transporter
De daders zijn na het ongeval doorgereden. Er zou mogelijk een donkerkleurige transporter met twee inzittenden bij het incident zijn betrokken. De politie roept deze personen op zich te melden bij de politie. Ook getuigen die meer kunnen vertellen over de toedracht of de betrokken auto worden verzocht zich te melden op 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):