zondag, 22. april 2012 - 19:32

Vrouw (24) twee keer slachtoffer van verkrachting

Arnhem

In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 04.15 en 07.00 uur, werd een 24-jarige vrouw verkracht. Dit gebeurde in een steegje van de Nijhoffstraat.

Het slachtoffer werd vervolgens meegenomen naar het Sonsbeekpark waar de dader zich nogmaals vergreep aan de vrouw. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De vrouw was uit geweest in het centrum van Arnhem en op haar fiets op weg naar huis. In de Nijhoffstraat werd zij van achteren beetgepakt, een steegje ingetrokken en verkracht. Na zijn daad nam de dader het slachtoffer mee en samen liepen zij richting Sonsbeekpark. Omdat de dader het slachtoffer had geblinddoekt is het niet bekend welke route werd afgelegd. Als er verkeer langs kwam trok de dader het slachtoffer naar beneden, veelal achter geparkeerde auto’s om niet gezien te worden. Volgens het slachtoffer is zij ook een keer tegen een geparkeerde auto aangelopen. De kans bestaat dat daar schade bij is ontstaan.

Aangekomen in het Sonsbeekpark vergreep de dader zich opnieuw aan de vrouw. Even later vertrok de dader te voet. Het slachtoffer belde even later bij een willekeurige woning aan, waar vervolgens door de bewoners de politie werd gewaarschuwd. De politie startte meteen met het onderzoek. Inmiddels is er een Team Grootschalig Onderzoek (tgo) gestart.

Op dit moment is alleen bekend dat het gaat om een getinte man met een gemilimeterd of kalend hoofd.

Getuige
De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de verkrachtingen en/of de twee hebben zien lopen. De eigenaar van de auto die in één van de voornoemde straten mogelijk schade heeft opgelopen. Getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met het rechercheteam van de politie Gelderland-Midden via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):