zondag, 20. mei 2012 - 13:48

Vrouw ernstig gewond na eenzijdig ongeval in Oisterwijk

Oisterwijk

Op de Moergestelseweg in Oisterwijk is zondagmorgen rond 5.15 uur een vrouw ernstig gewond geraakt nadat zij een lantaarnpaal omver reed en aan de andere kant van het kruispunt op zijn kop tot stilstand kwam.

Enkele omstanders boden de vrouw direct na het ongeval eerste hulp aan in afwachting op de gealarmeerde hulpdiensten. Naast twee ambulances en enkele politievoertuigen kwam ook het MMT (Mobiel Medisch Team) ter plaatse. Vanwege het slechte weer kwamen zij niet per helikopter maar per auto. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Brokstukken lagen over het hele kruispunt verspreid en zelfs op in de bossen langs de weg werden restanten van de lantaarnpaal teruggevonden. De weg tussen Oisterwijk en Moergestel is enkele uren geheel afgesloten geweest i.v.m. technisch onderzoek. Nadat het onderzoek was afgerond heeft een bergingsbedrijf het wrak geborgen en de brandweer een grote hoeveelheid olie van het wegdek verwijderd. De politie zorgde ervoor het verkeer werd omgeleid.
Provincie:
Tag(s):