zaterdag, 24. maart 2012 - 14:53

Vrouw overleden door misdrijf

Rijswijk

Een vrouw die donderdag 22 maart in de Vliet langs het Jaagpad in Rijswijk werd aangetroffen blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

Familieleden hebben het lichaam inmiddels geidentificeerd en het blijkt de
20-jarige Marigret F. te zijn.

Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) van Politie Haaglanden onderzoekt, onder leiding van een officier van justitie, dit misdrijf.

Politieagenten, die bezig waren met een opname voor een regionaal opsporingsprogramma, troffen donderdag 22 maart om 10.45 uur in de Vliet een stoffelijk overschot van een vrouw aan. Inmiddels is vast komen te staan dat het om de sinds 20 februari vermiste Marigret F. uit Rotterdam gaat. Het 20-jarige slachtoffer verliet die dag Schiedam waarna niets meer van haar werd vernomen.

Tros Vermist
Na maandag 20 februari, de laatste dag dat iets van haar vernomen werd, besteedden verschillende websites en Tros Vermist aandacht aan de vermissing van de Rotterdamse. Vrijdag 23 maart werd aandacht gevraagd in het tv-programma Tros Vermist voor het onderzoek en werden getuigen opgeroepen zich bij de politie te melden.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie over de locatie waar Marigret Fullinck sinds 20 februari heeft verbleven? Kunt u iets vertellen over de wijze waarop zij in het water de Vliet, langs het Jaagpad in Rijswijk, terecht is gekomen? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met het Team Grootschalig Opsporen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u bellen met de afdeling persvoorlichting van politie Haaglanden: 070 4244930.
Provincie:
Tag(s):