zondag, 29. juli 2012 - 21:43

Vrouw slaat aanrander van zich af

Tilburg

Een 31 jarige Tilburgse kon afgelopen nacht, 29 juli rond de klok van 01.30 uur, door gillen en slaan voorkomen dat er zij verder aangerand, of mogelijk zelfs verkracht werd.

De vrouw was op dat moment op de bovenverdieping van haar woning aan de Baden Powellaan toen ze hoorde dat er werd aangebeld. Zij keek door het raam naar beneden en zag een man aan de deur staan. Deze zei dat de vrouw haar sleutels op de voordeur had laten zitten. Hierop ging de vrouw naar beneden en opende de voordeur. Meteen werd ze vastgepakt door een aanrander. Deze greep haar bij haar borsten en dreigde haar neer te zullen steken als zij zou gaan gillen. Desondanks begon het slachtoffer zich hevig te verzetten door hard te gaan gillen en slaan. Dit was voldoende om haar belager af te schrikken en hij ging er dan ook vandoor in de richting van de Taxandriabaan.

De politie zal naar aanleiding van het voorval een buurtonderzoek starten, mede gezien het feit dat veel woningen en flats op de woning van het slachtoffer uit kijken.

Het is mogelijk dat het slachtoffer met haar gillen en roepen de aandacht van voorbijgangers of buurtbewoners getrokken heeft. Daarom roept de politie personen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben op om zich te melden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):