maandag, 23. april 2012 - 9:47

Vrouw twee keer verkracht in een nacht in Arnhem

Arnhem

Een 24-jarige vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag twee keer verkracht in Arnhem.

De eerste keer sloeg de dader toe in een steegje van de Nijhoffstraat. Het slachtoffer werd vervolgens meegenomen naar het Sonsbeekpark waar de dader zich nogmaals vergreep aan de vrouw.

De vrouw was uit geweest in het centrum van Arnhem en op haar fiets op weg naar huis. In de Nijhoffstraat werd zij van achteren beetgepakt, een steegje ingetrokken en verkracht. Na zijn daad nam de dader het slachtoffer mee en samen liepen zij richting Sonsbeekpark. Omdat de dader het slachtoffer had geblinddoekt is het niet bekend welke route werd afgelegd. Als er verkeer langs kwam trok de dader het slachtoffer naar beneden, veelal achter geparkeerde auto’s om niet gezien te worden. Volgens het slachtoffer is zij ook een keer tegen een geparkeerde auto aangelopen. De kans bestaat dat daar schade bij is ontstaan.

Aangekomen in het Sonsbeekpark vergreep de dader zich opnieuw aan de vrouw. Even later vertrok de dader te voet. Het slachtoffer belde even later bij een willekeurige woning aan, waar vervolgens door de bewoners de politie werd gewaarschuwd. De politie startte meteen met het onderzoek. Inmiddels is er een Team Grootschalig Onderzoek (tgo) gestart.
Provincie:
Tag(s):