maandag, 16. juli 2012 - 16:05 Update: 08-07-2014 0:48

VU helpt uitgelote geneeskundestudenten

Amsterdam

Morgen krijgen duizenden studiekiezers bericht dat ze zijn uitgeloot voor de studie Geneeskunde. Voor hen organiseert de Vrije Universiteit Amsterdam dit jaar voor de zesde keer Eerste Hulp Bij Uitloting.

Veel uitgelote geneeskundestudenten vinden het moeilijk om op het laatste moment een alternatieve studie te kiezen die aansluit bij hun wensen en interesses. Opleidingen die voor deze studiekiezers interessant kunnen zijn, organiseren maandag 23 juli een evenement waarbij de studiekiezers gemakkelijk en snel zien wat de alternatieve opleidingen inhouden en wat de verschillen én overeenkomsten zijn met Geneeskunde.

In de Foyer van het hoofdgebouw van de VU krijgen bezoekers tussen 13.00 en 16.00 uur informatie. Ook kunnen zij in contact komen met studieadviseurs en studenten die na uitloting aan een alternatieve studie aan de VU zijn begonnen. Het Centrum voor Studie en Loopbaan is aanwezig voor studiekeuze-adviesgesprekken.

De volgende opleidingen hebben raakvlakken met Geneeskunde en zijn aanwezig bij Eerste Hulp Bij Uitloting: Biomedische wetenschappen, Farmaceutische wetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Gezondheid en leven, Lifestyle Informatics, Medische natuurwetenschappen, Pedagogische wetenschappen, Psychologie en de afstudeervariant Biomedische wiskunde.
Categorie:
Tag(s):