zaterdag, 10. november 2012 - 15:38

Wassenaarse schennispleger doet meisje 'rare voorstellen'

Wassenaar

Een 32-jarige bewoonster van de Lodesteijnstraat maakte zaterdag om 12.25 uur melding dat de Wassenaarse 'schennispleger' weer gesignaleerd zou zijn.

Het dochtertje van de vrouw vertelde haar moeder dat zij tijdens het verkopen van kinderpostzegels in de Lodesteijnstraat was aangesproken door een man die haar rare voorstellen deed. Zij was direct naar haar moeder gelopen die de politie waarschuwde. Meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek in. Ondanks deze zoekactie werd de man die wegreed op een fiets niet meer aangetroffen. Van de man is bekend dat hij een broek aan heeft waarop verfspatten te zien zijn.

Signalement van de verdachte:
Het gaat om een man van ongeveer 50 tot 60 jaar oud met kort grijs/wit haar en gekleed in werkkleding/overall waar mogelijk verfspatten op kunnen zitten.

Tot op heden ontving de politie zeven meldingen waarbij kinderen aangesproken werden en vervolgens geconfronteerd werden met de man en zijn geslachtsdeel. De meldingen kwamen onder meer in de wijken Nieuw Wassenaar, Den Deijl, Oostdorp, Dorp Wassenaar. Op deze locaties zet de politie extra surveillance in.

.
Provincie:
Tag(s):