dinsdag, 5. juni 2012 - 19:33

Weekend van de Amateurkunst start op het Bellamypark

Vlissingen

Zaterdag 9 juni 2012 staat het centrum van Vlissingen in het teken van het Weekend van de Amateurkunst (WAK). De dag start om 10.15 uur met de opening door Wethouder Rob van Dooren op het Bellamypark. Aansluitend zullen de leerlingen van Balletschool Isabelle Zwaan optreden.

Vlissingen, stad aan zee. Kunst & Festivals spelen een belangrijke rol. En dat is tijdens het Weekend van de Amateurkunst duidelijk te zien. Dit jaar ligt het accent op muziek. Tussen 10.30 en 17.00 uur zijn er diverse optredens in de binnenstad.

Kleine greep uit het programma
’s Ochtends is Koninklijke Harmonie Ons Genoegen vanaf 11.00 uur te zien op het Scheldeplein. Voor zang kunt u vanaf 11.00 uur terecht op de Kleine Markt waar de Sea Sound Singers optreden. Om 14.00 uur start de Muzikale rondgang voor de Zware Plaatwerkerij. Verder is er ’s middags een muziekshow van verschillende korpsen te zien op het Bellamypark en verzorgt het gospelduo Bright Light twee optredens op het Dijktheater.

Het complete programma van het Weekend van de AmateurKunst staat op de website www.vlissingen.nl/wak. Het Weekend van de Amateurkunst is een provinciaal initiatief in samenwerking met onder andere de gemeente Vlissingen. Doel is bij zoveel mogelijk burgers belangstelling wekken voor kunst en cultuur. Om te kijken, maar vooral ook om kunst te maken.
Provincie:
Tag(s):