maandag, 23. april 2012 - 15:01

Weer autobranden in Weert

In het afgelopen weekend zijn in Weert drie auto’s getroffen door brand. Ook in Stein werd een auto door brand verwoest.

Op een parkeerplaats aan de Bonesmolen in Weert liepen in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur twee naast elkaar geparkeerde auto’s aanzienlijke schade op, nadat ze in brand waren geraakt.
Een dag later brandde een aan de Herenstraat geparkeerde auto compleet uit. De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting.
Wie informatie heeft over deze of andere autobranden in Weert, kan die doorgeven aan de politie in Weert via telefoonnummer 0900-8844. Wie dat liever anoniem doet, kan bellen met de Stichting M. tel. 0800-7000. Daarnaast is het speciale mailadres tipsbranden@limburg-noord.politie.nl beschikbaar, waar informatie over autobranden in Weert naartoe gemaild kan worden.

Stein
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een autobrand aan de Merwedestraat in Stein. Bij aankomst bleek de voorzijde van een personenauto in brand te staan. De brand ging gepaard met twee luide knallen, waarschijnlijk veroorzaakt door het ontploffen van de voorbanden. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie gaat uit van brandstichting en onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):