vrijdag, 4. mei 2012 - 15:20

Werknemer ernstig gewond na ongeval met cilinder

Roermond

Een 43-jarige man uit Duitsland is vrijdagmorgen rond kwart voor elf gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in een loods aan de Mijnheerkensweg in Roermond. Hij kwam met zijn voeten onder een grote zware cilinder terecht, raakte bekneld en liep ernstige verwondingen op.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen. De brandweer heeft het slachtoffer met behulp van het personeel bevrijd, waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De politie heeft de arbeidsinspectie in kennis gesteld die het ongeluk zal onderzoeken. Ook slachtofferhulp is ingeschakeld voor de medewerkers.

Kiepwagen gekanteld
Op een bedrijfsterrein aan de Trappistenweg in Tegelen is vrijdagmorgen een kiepwagen gekanteld toen deze klei aan het lossen was. De bestuurder, een 37-jarige man uit Egchel, raakte niet bekneld maar moest wel door de brandweer bevrijd worden. Voor zover bekend is hij met rug- en nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de arbeidsinspectie in kennis gesteld die het ongeluk ook zal onderzoeken.
Provincie:
Tag(s):