woensdag, 4. juli 2012 - 19:39

Wouter Vink (TVOH) komt met eerste single "Alles"

De Arnhemse zanger Wouter Vink, halve finale kandidaat van The Voice of Holland, released vrijdag 6 juli zijn eerste single; 'Alles'! De muzikale ontwikkeling van Wouter heeft na de uitschakeling in de halve finale niet stil gestaan. Ondersteund door songwriter Sander Rozenboom (Is Ook Schitterend) en producer Holger Schwedt (Vanvelzen, Di-rect) is er hard gewerkt aan liedjes en sound.

Een belangrijk keuze van Wouter is het feit dat hij Nederlandstalig zingt. Geïnspireerd door artiesten als U2, Blf & Gavin Degraw wist Wouter al snel waar hij qua band-geluid naar toe wilde. Omdat hij zelf heeft meegeschreven en met beide producers intensief heeft meegedacht, kan Wouter met trots zeggen dat hij voor deze single 'Alles' heeft gegeven.

Wouter Vink over zijn single 'Alles'
"Overmorgen, vrijdag 6 juli, is het dan zover: mijn allereerste single 'Alles' komt uit! Ik heb hier zo naar uitgekeken. We hebben er als team hard aan gewerkt. Ik bedoel een leuke single komt niet over één nacht ijs. Sterker nog, ik had al een single klaar liggen, maar we hebben er op de valreep toch voor gekozen om deze niet uit te brengen. Ik wilde namelijk heel graag een eigen geschreven nummer uitbrengen en dat kost tijd. Je moet denken aan het bijschaven van tekst en melodie, je hoofd breken over de juiste woorden en de nodige productie uitproberen. Nu is het dan eindelijk zover: mijn eerste single 'Alles' is af! Ik ben enorm blij met het eindresultaat en ben dan ook heel benieuwd naar wat Nederland hiervan gaat vinden! Binnenkort knalt dit nummer misschien wel jouw huiskamer binnen! Hoe gaaf is dat? En man, wat vind ik dat spannend!"

Roel Vanvelzen: "Wat een fijn liedje! Leuk om te horen hoe deze tot stand is gekomen. Zit al de hele dag in mijn hoofd!"
Chris Hordijk: "Wat een lekkere frisse plaat. Hoop voor je dat het allemaal gaat lopen zoals je hoopt. Goed nummer man!"
Categorie:
Tag(s):