maandag, 27. februari 2012 - 8:22

'Ximena in Den Haag gedood door ex-tbs'er'

Het 15-jarige meisjes Ximena uit Nootdorp, dat zaterdagochtend dood werd aangetroffen voor een woning in Den Haag, is waarschijnlijk een willekeurig slachtoffer van een aanval van een voormalig tbs'er. Dit schrijft het AD maandag.

De scholiere was vrijdagavond in Den Haag gaan stappen en zou na afloop bij een vriendinnetje gaan logeren. Het is nog onduidelijk hoe het meisje in het huis van de voormalige jeugd-tbs'er is terechtgekomen.

Een woordvoerder van de familie van Ximena, Bonni May, laat weten dat Ximena vrijdagavond op een feestje was, samen met een groepje vrienden, in de buurt van de Goudenregenstraat, de plek waar zij is gevonden.
Op een gegeven moment is Ximena weggegaan van het huisfeest. Waar naartoe en met wie is niet bekend. Dit meldt RTV West.

Een 25-jarige Hagenaar die zichzelf zaterdagochtend meldde bij de politie in Den Haag, werd aangehouden. Hij zou volgens het AD een ex-tbs'er zijn die op 15-jarige leeftijd werd veroordeeld tot jeugd-tbs, omdat hij een willekeurig persoon had neergestoken.
Provincie:
Tag(s):