dinsdag, 10. juli 2012 - 16:06 Update: 08-07-2014 0:27

Yolanthe Sneijder Cabau speelt vriendin Johnny de Mol

Hilversum

Presentatrice en actrice Yolanthe Sneijder Cabau van Kasbergen sluit zich aan bij de cast van de romantische comedy VALENTINO. Yolanthe speelt de rol van Nienke, kunstenares en vriendin van David (Johnny de Mol).

In de film zijn zij als één van de weinigen op de hoogte van het dubbelleven van Valentino (Najib Amhali). Als Valentino weer eens bij zijn beste vriend aanklopt, omdat hij in de problemen zit, heeft Nienke de perfecte oplossing. De opnames van VALENTINO gaan eind juli van start.

Maserati-verkoper
Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan! Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

De regie van VALENTINO is in handen van Remy van Heugten, bekend van televisie series als HOE OVERLEEF IK...?, VAN GOD LOS en FEUTEN.

De opnames zullen deze zomer plaats vinden. VALENTINO wordt geproduceerd door Lemming Film en Launch Works in coproductie met de VARA en wordt uitgebracht door A-Film Distributie. De film wordt onder andere gefinancierd door het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds.

VALENTINO is in het voorjaar van 2013 te zien in de Nederlandse bioscoop.
Categorie:
Tag(s):