zaterdag, 3. maart 2012 - 11:21 Update: 08-07-2014 0:54

"Zeer belangrijk dat Guidetti volgend seizoen blijft"

Rotterdam

(Elf Voetbal) Feyenoord is bezig aan een goed seizoen. De ploeg van Ronald Koeman staat zesde en heeft dit voor een groot gedeelte te danken aan spits John Guidetti.

Hij maakte achttien doelpunten in zestien wedstrijden, maar het is de vraag of hij volgend seizoen nog in Rotterdam te bewonderen is.

Greame Rutjes, lid van de Raad van Commissarissen van Feyenoord, is van mening dat een langer verblijf van de Zweed heel belangrijk is. "Voor komend seizoen zal belangrijk zijn of John Guidetti blijft. Hij jaagt wedstrijd na wedstrijd de hele defensie van de tegenstander op. John moet goed kijken hoe het met Ryo Miyaichi is gegaan. Die was net als Guidetti een held in de Kuip, ging terug naar Arsenal en speelde nooit", zegt Rutjes in het Algemeen Dagblad.

Guidetti is volgens Rutjes niet als enige verantwoordelijk voor het succes van Feyenoord. Ook Karim el Ahmadi en Jordy Clasie spelen volgens hem een grote rol. "Toch bouwen wij aan een mooie toekomst. Er wordt gebudgetteerd en het geld dat er niet is, wordt ook niet uitgegeven."
Categorie:
Tag(s):