zaterdag, 24. maart 2012 - 15:36

Zeven aanhoudingen bij steekincident

Delft

De politie verrichtte in de nacht van vrijdag op zaterdag in een woning aan de Van Kinschotstraat zeven aanhoudingen.

De verdachten worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident dat zich in de woning afspeelde en waarbij een 22-jarige Hagenaar zwaargewond raakte.

De politie kreeg omstreeks 04.00 uur een melding van een vechtpartij in de woning waarbij een persoon zwaargewond raakte. Diverse hulpinstanties kwamen ter plaatse. Een mobiel medisch team (MMT) kwam eveneens ter plaatse en verleende de eerste noodzakelijk medische zorg aan het zwaargewonde slachtoffer.

Gezien de ernst van het letsel werden in de woning door het MMT levensreddende handelingen verricht, waarna hij onder begeleiding van de politie werd vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Forensische rechercheurs onderzochten de woning op sporen en ander bewijsmateriaal. De zeven in de woning aanwezige personen werden aangehouden. Nog niet duidelijk is wat hun rol in het incident is geweest. nader rechercheonderzoek moet dat uitwijzen. Het slachtoffer is opgenomen op de IC van het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. De recherche onderzoekt wat er heeft plaatsgevonden.
Provincie:
Tag(s):