dinsdag, 7. augustus 2012 - 18:24

Zomerbus Breskens – Knokke v.v. trekt wederom veel reizigers

Ook deze zomer is er weer een speciale Zomerbus tussen Breskens en Knokke v.v. De Zomerbus, lijn 14, rijdt sinds 30 juni t/m 1 september langs de Zeeuws-Vlaamse kust.

In 2011 hebben ca. 60.000 reizigers gebruik gemaakt van de Zomerbus (lijn 14). In de afgelopen 4,5 week zijn al 38.000 reizigers vervoerd. Ook op de andere lijnen in West-Zeeuws-Vlaanderen wordt druk gebruik gemaakt van het busvervoer. Het aantal reizigers is erg afhankelijk van de weersomstandigheden. De avondmarkt in Sluis in combinatie met een droge zonnige dag zorgde op dinsdag 31 juli voor een nieuw dagrecord met 3.022 passagiers.

Vorige week was een echte topweek en ook afgelopen weekend zijn veel reizigers vervoerd in verband met de Visserijfeesten Breskens!
Veolia Transport hoopt dit jaar minimaal hetzelfde aantal reizigers te halen. Wij wensen iedereen dan ook een mooie zonnige Zeeuwse zomer!

De Zomerbus kent afhankelijk van het weeknummer een half uurdienst of een uurdienst.
Van 2 juli t/m 10 augustus wordt er op maandag t/m vrijdag een halfuurdienst gereden. Van 13 augustus t/m 31 augustus rijdt de Zomerbus een uurdienst op maandag t/m vrijdag. Gedurende de hele periode van 9 weken wordt er op zaterdag en zondag een uurdienst gereden.
Kijk voor de complete dienstregeling op www.veolia-transport.nl.
Provincie:
Tag(s):