vrijdag, 7. december 2012 - 16:23

Zondag Stille Tocht voor omgekomen Richard Nieuwenhuizen

Almere

Zondag 9 december is de stille tocht voor Richard Nieuwenhuizen.

De start van de stille tocht is bij Almere City FC. De familie wil deze stille tocht met Almeerders lopen en hoopt dat iedereen deze wens respecteert, zo laat de organisator weten.

De tocht
Mensen die aan de stille tocht willen deelnemen wordt verzocht de volgende punten in gedachten te nemen: Kom met het openbaar vervoer; er rijden zondag meer bussen in Almere.
Open vuur is niet toegestaan. Alleen de familie loopt met fakkels. De rest van de stoet is uitgenodigd om met zaklantaarns, ledlampjes of lampions te lopen.

Neem geen spandoeken mee
Let op het weerbericht en kleed je warm aan. Neem zelf iets te eten en te drinken mee en laat spandoeken achterwegen. Er wordt geen eten of drinken aangeboden, de kantines van de voetbalverenigingen zijn gesloten.

Programma
Om 17.00 uur start de stille tocht met een bijeenkomst bij Almere City FC met toespraken van vertegenwoordiging familie Nieuwenhuizen, Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere en Michael van Praag, voorzitter KNVB. Om ongeveer 17.30 uur lopen we de stille tocht van ruim 2 ½ km van Almere City FC naar S.C.Buitenboys. Daar kunnen mensen eventueel bloemen neerleggen.
Provincie:
Tag(s):