dinsdag, 18. juni 2013 - 9:43 Update: 03-07-2014 0:56

15 Years Salinas in Bloemendaal aan Zee!

foto van model | Rushmodels
Foto: Rushmodels
Bloemendaal

In Bloemendaal wordt zaterdag 29 juni bij strandtent Vroeger '15 Years Salinas' gevierd. Het dansfeest staat in het teken van DJ Salinas, die 15 jaar terug in Scheveningen het eerste dansfeest organiseerde.

Eind jaren negentig haalde Miss Melody, het nichtje van Vanessa Breukhoven, met Salinas als eerste organisatie de zo beruchte Ibiza vibe naar Nederland. Het bleek een schot in de roos. Nederland was er klaar voor en het strand van Scheveningen liep vol met een mix van hippe, ruimdenkende en vooral mooie mensen, die in alle vrijheid genoten van heerlijk zomerse beats van de beste artiesten. Ruim vijftien jaar lang bleef het spektakel ieder jaar weer een groot succes. Salinas deed geen enkele concessies, bleef aansturen op datgene wat het feest zo populair maakte en hield op die manier eenvoudig stand. Hoe vaak gekopieerd, hoe veel besproken, Salinas hield haar eigen identiteit en plukt daar vijftien jaar later nog steeds de vruchten van.

Chica's de Salinas verzorgt door Rushmodels
Eén van de onmisbare ingrediënten op Salinas zijn de prachtige dames die nog altijd hun weg weten te vinden naar, inmiddels het strand van Bloemendaal, dat door de jaren heen zomers toch wel de hotspot van Nederland is geworden. De organisatie gaf al snel een duidelijk signaal af door prachtige dames in te zetten die op speelse wijze de gasten van Salinas verzorgden. De dames werden omgedoopt tot de Chica's de Salinas en zijn jaren later nog steeds een begrip op de feesten van Salinas.

Het dansfeest is opvallend omdat het al jaren lang een zeer gemengd publiek kent. Of je 20 of ruim over de 40 bent, eenmaal swingend op het strand telt de leeftijd geen enkele rol meer.

Tickets zijn te koop via de website van Miss Melody(www.missmelody.com), of de online ticketstores van Ticketscript en Paylogic.
 

Categorie:
Tag(s):