woensdag, 13. februari 2013 - 14:16 Update: 08-07-2014 0:43

Acties supporters Vitesse voorlopig opgeschort

Arnhem

(Efvoetbal) Ze zijn voorlopig opgeschort. De acties van de supporters van Vitesse. Maar helemaal van de baan is het protest niet.

Dat, ondanks een gesprek met commercieel directeur Peter Gansler van Vitesse, meldt De Gelderlander. De Supportersvereniging Vitesse (SV) liet na de verloren derby tegen NEC in Nijmegen anderhalve week geleden duidelijk haar ongenoegen blijken over de 'dramatische communicatie' bij Vitesse.

Later bleek dat Vitesse - FC Groningen, op zondag 17 februari, zou worden uitgeroepen tot actiewedstrijd als er niet opnieuw contact zou komen tussen club en supporters. Het laatste gesprek dateerde van augustus 2012. Voorafgaand aan Vitesse - PSV afgelopen zaterdag hebben vertegenwoordigers van de supporters gesproken met Peter Gansler.

De club heeft beterschap beloofd, aldus de SV. Het reguliere overleg over onder meer een nieuw supportershome en de sfeer in GelreDome zal worden hervat. Daarmee is de kou uit de lucht, maar als Vitesse de beloftes niet naleeft, komen de fans alsnog in actie.
Categorie:
Tag(s):