maandag, 11. februari 2013 - 17:36

Anass begraven, politieonderzoek loopt nog

Wassenaar

De 13-jarige Anass Aouragh, die afgelopen donderdag dood in het bos in Wassenaar werd aangetroffen, is vandaag op begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten begraven.

Dit zei burgemeester Jan Hoekema van Wassenaar maandag tijdens een persconferentie. Over de precieze doodsoorzaak is nog steeds geen volledige duidelijkheid.

Politieonderzoek loopt nog
Uit de eerste resultaten van het onderzoek, op de locatie waar het lichaam is aangetroffen en op het lichaam van de overleden Anass, zijn sterke aanwijzingen naar voren gekomen dat het gaat om zelfmoord maar omdat een misdrijf nog niet voor 100 procent kan worden uitgesloten is de politie nog volop bezig met het onderzoek.

’Nieuwe aanwijzing’
De politie startte afgelopen vrijdag, volgens zeggen na een nieuwe aanwijzing, nog een nieuw een onderzoek in het bos in Wassenaar op en rond de plek waar donderdag het lichaam van de 13-jarige vermiste Anass Aouragh werd aangetroffen. De politie had die donderdag, na de vondst van zijn lichaam, al een uitgebreid en langdurig onderzoek verricht in het bos.

Bijeenkomst
Afgelopen zondag heeft in het buurtgebouw van de wijk Oostdorp in Wassenaar een buurtbijeenkomst plaatsgevonden. Bewoners konden met elkaar spreken over het overlijden van de 13-jarige Anass Aouragh uit Wassenaar.

Burgemeester Hoekema, de wijkagent en maatschappelijk werk waren aanwezig om vragen van bewoners te beantwoorden. Ruim honderd inwoners bezochten de bijeenkomst.
Provincie:
Tag(s):