woensdag, 20. november 2013 - 18:48 Update: 03-07-2014 0:48

Angolese diplomaten tikken Pownews verslaggever ziekenhuis in

foto van Pownews verslaggever | Pownews
Foto: PowNews
Den Haag

Een groep Angolese diplomaten heeft vanmiddag in Den Haag Pownews verslaggever Danny Ghosen het ziekenhuis ingeslagen. Volgens de verslaggever deelde de ambassadeur zelf ook klappen uit.

Danny was in Den Haag om een item te draaien over het voorstel van de PVV om foutparkerende diplomaten aan te pakken. Voor het debat ging Danny langs op de Lange Poten en constateerde dat daar auto's van de Angolese ambassade fout geparkeerd stonden. Toen hij de Angolese diplomaten er op aansprak, kreeg hij rake klappen. De Pownews verslaggever hield er een bloedneus, losse tand, pijnlijk en kaak aan over.

Danny heeft inmiddels aangifte gedaan bij de Politie Haaglanden en op hun verzoek de ruwe beelden van het incident overhandigd. Ook zijn de beelden van een aantal camera’s tegenover de ambassade door de politie veiliggesteld. Hij moest wel naar het ziekenhuis om zich te laten nakijken. Er is weinig kans dat de Angolezen worden aangehouden in de mishandelingzaak in verband met hun diplomatieke onschendbaarheid.

Categorie: