maandag, 7. oktober 2013 - 11:29 Update: 03-07-2014 0:51

Arme verkeersregelaar

foto van verkeersregelaar | fbf
Foto: fbf archief

Een verkeersregelaar bij de Singelloop in Breda heeft zondagmiddag rond 18.00 uur op de Prinsenkade zijn arm gebroken. Hij is door ambulancepersoneel verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersregelaar sprak een man aan die een dranghek omgooide. Deze man was daar niet van gediend en sloeg de verkeersregelaar. Daardoor viel de verkeersregelaar die waardoor hij zijn arm brak.

Van de verdachte ontbreekt ieder spoor.

Eindhoven

De politie in Eindhoven heeft zondag een man van 64 jaar uit Nuenen aangehouden omdat hij in Eindhoven tegen een verkeersregelaar was aangereden.

Dat gebeurde rond 15.30 uur op de Torenallee. De verdachte was daar met zijn auto tegen het verkeer in gereden en werd daar door de verkeersregelaar op aangesproken. De bestuurder negeerde de aanwijzingen en reed door, waarbij hij de verkeersregelaar tegen een arm raakte. Deze zag waar de automobilist zijn voertuig parkeerde en wegliep. Hij noteerde de gegevens van de auto en deed aangifte bij de politie. Toen de bestuurder rond 19.00 uur terugkwam bij zijn voertuig, werd hij door agenten aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal.

Provincie: