donderdag, 5. september 2013 - 10:34 Update: 03-07-2014 0:52

Baas B. bestaat niet meer!

Foto van Bart Zeilstra | BON
Foto: Bon

Vanavond, donderdag 5 september, verschijnt ‘Als ik in je ogen kijk’, de eerste solo single van Bart Zeilstra, voorheen bekend als rapper Baas B.

Met deze single profileert Bart zich als singer/songwriter en laat het rappen achter zich. Ruim vier jaar geleden trekt Bart zich terug uit de muziek en richt zich volledig op zijn studie psychologie. Tijdens zijn studie blijkt de liefde voor muziek nog steeds erg groot en er ontstaan langzaam weer nieuwe liedjes. ‘Als ik in je ogen kijk’ is het eerste nummer dat hij schrijft en begin 2010 ontmoet hij toetsenist en componist Thomas Bank. Ze worden vrienden en besluiten samen muziek te gaan maken. Afgelopen voorjaar besluit Bart dat het tijd is dat meer mensen zijn nieuwe muziek gaan horen. Met het zonnige liefdesliedje ‘Als ik in je ogen kijk’ laat Bart Zeilstra horen wie hij is.

In de afgelopen jaren heeft hij zichzelf opnieuw moeten vinden en liet zich inspireren door de muziek waar hij zelf het liefst naar luistert. Van Jason Mraz en Jack Johnson tot Nederlandstalige grootheden als Doe Maar en Maarten van Roozendaal.

Vanavond wordt het nummer officieel gelanceerd in De Wereld Draait Door, maar stiekem kun je hier alvast een stukje beluisteren.

Categorie:
Tag(s):