dinsdag, 20. augustus 2013 - 12:46 Update: 03-07-2014 0:53

Badr Hari wilde Wesley Sneijder afpersen

Badr Hari wilde Wesley Sneijder afpersen
Foto: fbf
Amsterdam

In het boek over kickbokser Badr Hari, van journalist Jens Olde Kalter, staat dat de kickbokser zich aan meerdere mishandelingen en bedreigingen heeft schuldig gemaakt dat waarvoor hij zich in oktober voor de rechtbank moest verantwoorden. Dit meldt Elsevier.

Eveneens zou Hari geprobeerd hebben voetballer Wesley Sneijder af te persen via zijn ex-vrouw. Hari raakte bevriend met de ex van Sneijder en van de voetballer hebben geëist dat deze zijn ex 6 miljoen euro alimentatie zou overmaken, met daarbij een bonus voor de kickbokser zelf. Via vrienden liet Sneijder aan Hari weten geen geld aan hem te geven.

Mishandelingen
De mishandeling van zakenman Koen Everink in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation is geen incident geweest. In het boek verteld een getuige dat Hari een portier van Club Blinq in Amsterdam mishandelde. Daarnaast zou de kickbokser zonder aanleiding bezoekers van cafés en vrouwen hebben geslagen. Een cosmetisch arts uit Amsterdam-Zuid verteld in het boek bedreigd te zijn door Hari. De arts zegt dat deze 'aan zo ongeveer alle kenmerken van een psychopaat voldoet'.

Categorie: