maandag, 2. september 2013 - 10:05 Update: 24-09-2018 15:26

Bejaard echtpaar zwaar mishandeld op camping

foto van camping | fbf archief
Foto: fbf archief
Drentse Oude Willem

De politie heeft zondagavond een 37-jarige man uit de gemeente Westerveld aangehouden voor zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht dat hij samen met een andere persoon een bejaard echtpaar uit Purmerend heeft mishandeld.

Het mannelijke slachtoffer (75) kreeg volgens eigen zeggen met beide mannen een conflict op een camping in het Drentse Oude Willem. Hierop kreeg hij een klap in zijn gezicht. De vrouw (80) kreeg van één van de mannen een harde duw. Zij kwam hierdoor ten val. De vrouw werd met rugletsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat het slachtoffer haar rug op meerdere plekken heeft gebroken.

Na het incident waren beide mannen er vandoor gegaan. De verdachte kon zondagavond in zijn woning worden aangehouden. Hij werd in een cel ingesloten. De man wordt vandaag gehoord over zijn betrokkenheid bij het geweldsincident. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de tweede verdachte. De man heeft al aangifte gedaan. Ook van de vrouw wordt, zodra haar medische toestand dat toelaat, een aangifte opgenomen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: