zaterdag, 29. juni 2013 - 11:29 Update: 03-07-2014 0:55

Bij degradatie is je carrière naar de knoppen

Foto van bal in doel | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetal) Ron Jans is vanaf volgend seizoen trainer van PEC Zwolle. De oefenmeester kreeg van zijn zoon het advies om ergens anders aan de slag te gaan.


Mijn middelste zoon was van mening dat ik het beter niet kon doen", aldus Jans tegenover Voetbal International. "Hij zei: je kunt het nooit beter doen dan Art Langeler. En als je degradeert is je carrière naar de knoppen."

"Hij mag die mening hebben, maar ik denk anders. Natuurlijk wil ik in de top werken en veel geld verdienen, maar ik ben ook realistisch", vervolgt Jans. Die vorig seizoen lange tijd geen club coachte. "Die tijd gaf me de gelegenheid eens goed na te denken. Wat wil ik nou eigenlijk? Die vraag heb ik mezelf heel nadrukkelijk gesteld. En op dit moment doe ik iets waar ik een heel goed gevoel bij heb. Ik heb er ook ongelooflijk veel zin in."

"Als ik naar de begroting kijk, kunnen we inderdaad zo in degradatiegevaar komen. Maar deze club zit in de lift en dát is waar ik naar kijk. Ik hoop een bijdrage te leveren aan de verdere groei van deze club", besluit Jans.

Categorie:
Tag(s):