maandag, 6. mei 2013 - 9:37 Update: 03-07-2014 0:58

Boekenwinkel voor Heleen van Royen geopend

Foto van vrouw met telefoon | Archief FBF.nl
Foto: SXC
Amsterdam

Maandag is de nieuwe roman De hartsvriendin van Heleen van Royen feestelijk gelanceerd in haar eigen store in hartje Amsterdam.

Het openen van een boekhandel waarin het werk van een auteur centraal staat, is een unicum in Nederland. De auteur zal elke dag in 'haar' winkelpand aan de Warmoesstraat 155 pal achter de Bijenkorf aanwezig zijn.

Niet alleen om te signeren, ook om tal van andere activiteiten met lezers bij te wonen zoals lifestyle events, voorlees- en signeersessies van bevriende schrijvers, interactieve google hangouts en muziekoptredens. De activiteiten in de store zijn een week lang online via live streaming te volgen.

De Heleen van Royen Store zal een week lang worden gerund door Monique Burger, de drijvende kracht achter De Nieuwe Boekhandel en tevens lid van het boekenpanel van DWDD. Alle events vinden plaats in het royale complex aan de Warmoesstraat en zullen steeds in het teken staan van de twee hoofdthema's van De hartsvriendin: zelfliefde en vrouwenvriendschap.

Heleen van Royen: `Een eigen winkel openen is een droom die uitkomt. Het lijkt me fantastisch: een store waar al mijn werk verkrijgbaar is en ik mijn lezers kan ontmoeten. We hebben een dolenthousiaste boekhandelaar gevonden. Iedereen is welkom vanaf 6 mei, De hartsvriendin ligt klaar!' De lancering van De hartsvriendin zal zowel qua `papieren' als `digitale' campagne baanbrekend en alomvattend zijn, zoals de lezers gewend zijn van Heleen van Royen en Lebowski.

 

Categorie: