woensdag, 4. september 2013 - 18:01 Update: 03-07-2014 0:52

Debuut Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition

Foto van Maseratie Quattroporte | Maserati
Foto: Maserati
Frankfurt

De Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition conceptauto, die zal worden onthuld tijdens de Frankfurt Motor Show, heeft een unieke, nieuwe uitstraling door de kleurstelling, de materialen en de afwerking.

Maserati heeft de intentie de auto, die zal worden gepresenteerd als limited edition concept, als productieversie in 2014 op de markt te brengen. Hij zal qua personaliteit en kwaliteit naadloos aansluiten bij de huidige Quattroporte-reeks.

Ermenegildo Zegna's concept voor de Maserati Quattroporte limited edition is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen beide bedrijven die gezamenlijke kenmerken als geschiedenis, traditie en exclusiviteit delen.

Het exterieur van de Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition conceptauto heeft een speciale lakafwerking die de puurheid van metaal weergeeft dankzij ultra-fijne aluminium pigmenten. Een glanzend zwarte basisverf versterkt de glans van de aluminium pigmenten en creëert dieptewerking. Het warme effect van de platina metaalkleur drukt het klassieke en verfijnde karakter uit, evenals de geavanceerde technologie.

Het ontwerp van het materiaal en de uitstraling van de Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition is gebaseerd op een samenspel tussen verleden en heden.

Een belangrijke rol in de Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition conceptauto is weggelegd voor het interieur. Klassieke, warme tinten zoals mokka en vergrijsd beige vormen de sleutel voor de overgang naar de meest recente modecollecties van Zegna, die een formeel en gedistingeerd karakter uitstralen. Componenten in het interieur, zoals de stoelen, deurpanelen en hemelbekleding, zijn uitgevoerd in zacht leer, naast fluweelzachte, lichte stof die dankzij Zegna's grote ervaring en knowhow, uitstekend geschikt is voor hoogwaardige toepassing in auto’s.

 
Categorie:
Tag(s):