zaterdag, 28. september 2013 - 12:44 Update: 03-07-2014 0:51

Van der Sar: Het was een nare middag

Foto van doel | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) Edwin van der Sar boekte zijn grootste successen in zijn loopbaan als doelman van Ajax en Manchester United.

Afgelopen week gingen zijn oud-werkgevers beide met grote cijfers onderuit. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit thuis voor de televisie heb gezeten en op twee kanalen tegelijk mijn favoriete clubs onderuit zag gaan. Afgelopen zondag zag ik op het ene kanaal Ajax met 4-0 verliezen van PSV en als ik overschakelde stond dezelfde stand in beeld bij Manchester City tegen Manchester United. Dat was geen vrolijke middag bij ons thuis, waar iedereen zowel Ajax als Manchester United in het hart heeft zitten", laat de oud-international weten aan de Telegraaf.

Opvallend genoeg beginnen beide clubs altijd erg matig aan de competitie. "Het is bijna traditioneel dat Manchester United het seizoen rustig begint. Bij Ajax is het nu al een aantal jaren achter elkaar dat de ploeg niet sterk begint en een inhaalrace te wachten staat. Dat is natuurlijk wel een beetje te verklaren, omdat we elke zomer het vertrek van belangrijke spelers eerst weer moeten invullen."

Categorie:
Tag(s):