maandag, 11. februari 2013 - 21:05

Door auto meegesleurd slachtoffer Oosterhout in ziekenhuis overleden

Oosterhout

De 24-jarige man die zondagavond levensgevaarlijk gewond raakte bij een verkeersongeval is overleden. Dat meldt de politie op Twitter.

De man werd om 20.10 uur zwaar gewond aangetroffen op het wegdek van de Vondellaan. Zijn toestand is zeer kritiek. De veroorzaker is na het ongeval doorgereden. De politie is op zoek naar hem/haar.

Een voorbijganger trof de zwaar gewonde man aan op de Vondellaan. Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer ging per ambulance naar de gespecialiseerde trauma afdeling van het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg. Zijn toestand is uiterst kritiek.

Groot model voertuig
Gezien het sporenbeeld is goed mogelijk dat het slachtoffer al eerder op de Buurstede werd aangereden en is meegesleurd tot de Vondellaan. Het lijkt erop dat het slachtoffer door een groot voertuig is geraakt, vermoedelijk een vrachtauto of een grote bestelauto. Er zijn op dit moment nog geen aanwijzingen die duiden in een bepaald merk, kleur of type auto. De politie startte gisteravond ook een buurtonderzoek, dat vandaag verder wordt uitgevoerd.
Provincie:
Tag(s):