vrijdag, 8. november 2013 - 13:37 Update: 03-07-2014 0:49

Facebook haalt Like-duim van de site

Foto van de nieuwe Like en Share buttons van Facebook | Facebook
Foto: Facebook
Amsterdam

Facebook heeft aangekondigd dat ze is begonnen met het vervangen van de oude Like-button met de duim voor een nieuw icoon.

‘In 2010 introduceerden we de Like-knop op de wereld. Samen worden de Like en Share knoppen meer dan 22 miljard keer per dag bekeken in meer dan 7,5 miljoen websites’, meldt ontwikkelaar Ray C. He op het developersblog van Facebook.

Liken en Share zijn belangrijke drijfveren voor verwijzend verkeer van Facebook, die groter is dan alle andere sociale netwerken gecombineerd volgens een recent Shareaholic verslag.

’Vandaag introduceren we een nieuw ontwerp voor zowel Like en delen om mensen te helpen meer grote content te delen op het web. We zien nu al een gunstige toename van Likes en Share met de nieuwe buttons die inmiddels de oude hebben vervangen en zullen de komende weken ook op de rest van de Facebookpagina’s gaan aanpakken. Als u op dit moment gebruik maakt van de oude Like-knop, wordt u automatisch bijgewerkt naar de nieuwe ontwerpen als onderdeel van onze roll-out’, aldus Ray C. He. 

 
Categorie: