woensdag, 4. december 2013 - 20:39 Update: 03-07-2014 0:47

Foto zoenende Hoes zet relatie met Verlinden onder druk

Foto van Albert Verlinde | Guy van Grinsven en EHF
Foto: Guy van Grinsven en EHF
Maastricht

Albert Verlinde heeft vanavond in zijn programma RTL Boulevard een verklaring voorgelezen na de ophef die is ontstaan over foto's waarop is te zien dat zijn echtgenoot Onno Hoes een andere veel jongere man zoent.

In zijn verklaring schrijft Verlinde dat de relatie de afgelopen drie jaar met ieder een aparte woonplek en drukke agenda's niet eenvoudig is geweest. ''Toch hebben we steeds gezocht naar mogelijkheden om elkaar vast te houden en elkaar niet te verliezen. We willen graag onze relatie goed houden met respect voor de vrijheid die we beiden hebben om ook individueel invulling aan onze levens te geven''.

Ongepast

De twee schrijven verder dat het gezien de functie van Hoes ongepast is dat hij, al was het in zijn vrije tijd, in het openbaar heeft gezoend met een andere man.

Verlinde wist van afspraak

Verlinde wist dat er een afspraak was maar heeft geen probleem met de ontstane situatie en ziet ook geen reden om de ingeslagen weg niet samen met Onno te continueren. Wij zijn twee volwassen mensen en het is aan ons om hierover na te denken.

Commotie 

De uitgelekte foto's zijn genomen in de lobby van een hotel. Dat leidde tot ophef binnen de gemeenteraad van Maastricht.

Categorie:
Tag(s):