maandag, 11. november 2013 - 10:51 Update: 03-07-2014 0:49

Geen buit bij plofkraak Ittervoort

Geen buit bij plofkraak Ittervoort
Foto: fbf archief

In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden tussen 03.45 en 04.00 uur geprobeerd een geldautomaat op te blazen aan de Margarethastraat.

Vermoedelijk hebben de daders geprobeerd om met een auto de deur van het gebouw open te trekken om vervolgens een plofkraak te plegen bij de geldautomaat. Dit is niet gelukt, waardoor er ook geen buit is gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen van het incident omdat er weinig over de daders of auto bekend is. Er is dan ook geen signalement van de personen en het is niet duidelijk om hoeveel daders het gaat.

In de nacht van zondag op maandag hebben onbekenden tussen 03.45 en 04.00 uur geprobeerd een geldautomaat op te blazen aan de Margarethastraat. Vermoedelijk hebben de daders geprobeerd om met een auto de deur van het gebouw open te trekken om vervolgens een plofkraak te plegen bij de geldautomaat. Dit is niet gelukt, waardoor er ook geen buit is gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen van het incident omdat er weinig over de daders of auto bekend is. Er is dan ook geen signalement van de personen en het is niet duidelijk om hoeveel daders het gaat.
Provincie:
Blik op 112: