donderdag, 12. december 2013 - 18:48 Update: 03-07-2014 0:47

Gemeente zet jongeren in de kou door indoor skatebaan te sluiten

foto van skatepark | fbf
Foto: fbf
Amsterdam

De gemeente Amsterdam zet de jongeren in de kou. Eind van deze maand moet het skatepark op het NDSM terrein in Noord van de gemeente dicht.

Dat betekend dat honderden jongeren met hun skateboard of  freestyle BMX nergens meer terecht kunnen om hun sport uit te voeren.

Skatepark Amsterdam schrijft op haar site er alles aan te hebben gedaan om hun park te behouden. En nu dat de winter weer haar intrede doet en een indoor skate-faciliteit echt nodig is, moeten we de deuren gaan sluiten… Terwijl het Skatepark de komende maanden leeg blijft staan?

''Na maanden onderhandelen en presenteren van de nieuwe plannen is er nog steeds geen zicht op uitstel of nieuwe locatie. De verantwoordelijke ambtenaren doen allemaal of hun neus bloed en willen zich niet inzetten voor het behoud van een Skatepark in Amsterdam''.

Het skatepark is in actie overgegaan en roept al haar sportieve gebruikers op de verantwoordelijke wethouders een mail te sturen met de vraag of er snel een alternatief komt voor hen die liever niet elke avond thuis achter de computer zit.

Provincie:
Tag(s):