zondag, 15. december 2013 - 19:44 Update: 03-07-2014 0:46

Gerry Holland roept hulp in van z’n Facebook vrienden

Gerry Holland roept hulp in van z’n Facebook vrienden
Nieuw-Vennep

Gerry Holland zit in zak en as. Hij wilde de opbrengst van z’n in september jl. gelanceerde single “Geen cent te makken” doneren aan mensen die het hoofd niet meer boven water kunnen houden. De Amsterdamse volkszanger had zich er veel van voorgesteld, maar de opbrengst viel tegen en nu kan hij z’n plan niet ten uitvoer brengen.

Hij heeft het zelf ook niet breed en ging op zoek naar een oplossing. Hij stuurde een mail met een verzoek tot sponsoring naar de een landelijke supermarktketen, degene met de grote oren. Gerry: 'Omdat veel artikelen die 1 dag over datum zijn in de vuilnisbak terecht komen, wilde ik vragen of ik die kon krijgen en zo m’n doel kon waarmaken'.

Gerry heeft nu nog een sprankje hoop dat z’n Facebook vrienden iets voor hem kunnen betekenen. 'Ik heb op m’n Facebook meer dan 4000 likes. Als iedereen nu € 1.00 overmaakt op bankrekeningnummer 688057128. ING t.n.v. donering GSTM kan ik alsnog leuke pakketjes maken en de jongens van de straat iets extra’s geven met de kerst.'

Men kan ook goederen versturen of afgeven bij “De Venneper” aan de Venneperweg 469 in Nieuw-Vennep (openings tijden te vinden op www.devenneper.com). Gerry: Natuurlijk zijn jullie allen van harte welkom op de tour dag, zondag 29 december vanaf 11.00 uur verzamelen bij de Venneper.

Categorie:
Tag(s):