donderdag, 10. oktober 2013 - 23:29 Update: 03-07-2014 0:50

Gewonde bij botsing auto tractor

foto van aanrijding | Sander van Gils | www.persburosandervangils.nl
Foto: Bart Meesters
Sint-Michielsgestel

Bij een wegversmalling op de Helerijkstraat in Sint-Michielsgestel botste donderdagavond rond 20.15 uur een auto en een tractor op elkaar. De vrouwelijke bestuurder van de auto raakte hierbij gewond en is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd.

Van hem en enkele getuigen is een getuigenverklaring opgenomen. De brandweer heeft geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer en later bij het opruimen van de ravage. Vermoedelijk heeft de vrouw de tractor over het hoofd gezien bij de wegversmalling aan de rand van de bebouwde kom. Een frontale botsing was het gevolg waarna haar auto enkele meters terug klapte. Brokstukken lagen bezaaid over de gehele rijbaan. De politie sloot de weg geheel af zodat de verkeersspecialisten van de politie uitgebreid onderzoek konden doen. Nadat het onderzoek was afgerond kon het zwaar gehavende voertuig geborgen worden.

De tractor leek op het eerste gezicht weinig schade te hebben opgelopen bij dit ongeval. Vele omwonenden en passanten keken van buiten de afzetting toe hoe dehulpdiensten te werk gingen. Dit omdat de politie iedereen op een veilige afstand hield. Achter de tractor hing een aanhanger welke geladen was met mais. Collega's van de tractorchauffeur en andere weggebruikers moesten een stuk omrijden om van de ene kant naar de andere kant te gaan. Nadat de gehele ravage was opgeruimd werd de weg weer geheel vrijgegeven.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):